Poštovani kupci ! Po zadnjim informacijama s početkom 5. mjeseca 2015. Ministarstvo zaštite i okoliša subvencionira nabavku električnih bicikla u visini 40% od nabavne cijene !!! Iskoristite tu pogodnost.

UNAJMI E BIKE
Ukoliko imate malu djecu, nema problema, mi imamo riješenje i za to. Mala prikolica namjenjena upravo za prijevoz djece u bilo kojim vremenskim uvjetima. Tu dajemo naglasak najviše na sigurnost Vaše djece. Tu su sigurnosni pojasevi koji vaše dijete veže u čak 5 točaka.

PREDNOSTI:

BRZ i EKOLOŠKI prijevoz ● MINIMALNI napor ● bez KACIGE ● bez PLAĆANJA PARKINGA
● bez TROŠKOVA GORIVA

Ponukani sve većim zahtjevima današnjice za očuvanjem prirode, ali isto tako i pronalaženjem što ekonomičnijeg načina prijevoza, želimo Vam predstaviti ELEKTRIČNI BICIKL koji po mnogim svojim karakteristikama odgovara zahtjevima suvremenog čovjeka. Primjena ovakvog bicikla raznovrsna je i velika: od odlaska na posao do rekreacije, uz minimalne troškove održavanja i punjenja baterije.

Prednosti su velike: neovisnost o parkirnom mjestu, lako svladavanje težih dionica, mogućnost izbora vožnje sa ili bez pomoći elektromotora, dozvoljen ulaz u pješačke zone, a ne treba zaboraviti ni ekološki aspekt u pristupu svakodnevnom problemu transporta. KLIKNI OVDJE ZA VIŠE...

Copyright © 2016 E-bike. Sva prava zadržana. developed by I.B.