Mlada biciklistica Barbara Brkljača stigla u Rijeku!

Barbara kaže da je odlučila svoje Uskršnje praznike, umjesto ispred televizije i računala provesti pedalirajući do Zadra i natrag, zbog čega će u 6 dana biciklom prijeći 600 kilometara.

Petnaestogodišnja Barbara je na put krenula u pratnji svog oca, ujedno i sponzora, Žana Brkljače, koji će je pratiti u specijalno pripremljenom trikeu kao pratećem vozilu. ZTR trike je vozilo koje je u pogonu od prije nekoliko dana, a dobilo je i potrebnu nadogradnju u obliku nosača prtljage koji može nositi i bicikl, a podignut mu je ovjes 2 cm i ugrađen priključak za 12 V.GLAS ISTRE - BICIKLOM OD PULE DO ZADRA I NAZAD


Kada s petnaest godina poželiš biciklom dokazati sebi i drugima da možeš odvoziti turu dugu 600 kilometara u šest dana i da te u tome ništa ne može spriječiti, onda zabrinutom roditelju ne preostaje drugo nego - priključiti se!

Tako su se u nedjelju ispred Arene, ispraćeni rodbinom i prijateljima, put Zadra uputili Barbara i njen otac Žan (46) Brkljača, ona na svome "Cube" biciklu, dok će tata u pratnji biti u svome nedavno nabavljenom i uz mnogo peripetija, tek registriranom neobičnom i u Hrvatskoj jedinstvenom vozilu, trokolici, kineske marke ZTR s motorom od 250 "kubika".
Radije će pedalirati 600 km nego sjediti pred televizorom


Barbara Brkljača (15) iz Pule odlučila je proljetne praznike provesti na biciklu. U nedjelju ujutro iz Pule je krenula na šestodnevno putovanje sve do Zadra. Ukupno će, s povratkom u Pulu, otpedalirati 600 kilometara.

Moji vršnjaci previše vremena provedu za računalom, a ja sam ove praznike htjela provesti u prirodi, bez računala, televizije i ostalih stvari koje nas okupiraju. Roditelji su mi omogućili to jedinstveno putovanje, koje želim još od kada sam imala 10 godina - kaže Barbara.

S njom je na put krenuo i otac Žan (46), koji će je cijelo vrijeme pratiti u trokolici.

Copyright © 2016 E-bike. Sva prava zadržana. developed by I.B.